21 Mei - Wortegemsen Feesten

Op zondag 21 mei staan er tal van activiteiten op het programma.
Zo is er een rommelmarkt, vedettenparade, tal van straatartiesten, bekende Studio 100-gezichten en een spetterende afterparty met DJ Daddy Cool!
Inkom bedraag €7 bij het binnenkomen van de dorpskern.

Vedettenparade
Studio 100Straatartiesten

Ballonnenclown Wouter

Met een pomp en wat ballonnen tovert onze ballonnenplooier zwaarden, hoeden, bloemen en nog veel meer. Op deze manier heeft ieder kindje meteen ook een leuk souvenir.
Circo a la Maleta

Twee tegenstelde personages worden verliefd, maar hun enige onderlinge kenmerk is dat ze niet kunnen stoppen met bewegen.
Wat gebeurt er?
Hun overvolle energie in combinatie met het publiek en grote ballen komen tot een exploderend punt.
Deze verbazingwekkende ontmoeting , vol stuiterende kracht zal het koppel in meer en meer moeilijke situaties zetten waar ze hun leven riskeren voor de spectactors'pleasure .
Want iedereen weet dat we niet met vuur kunnen spelen.
Circus Tierlantijn

Een mobiel vol-automatisch minipoppentheater.
Clown Oscar

Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen op uw feest, zullen verrast zijn. Öscr komt met een grote koffer aan. Daarin zit zowat zijn gehele repertoire. Zo kan hij voor iedereen of in eender welke situatie een tof spelmoment bedenken. Zijn muziek, goochelen, ballonen en grenzeloze humor maken deze act tot entertainment voor groot en klein!
Cronopia

Onmogelijk. Of misschien niet? Je wordt verblind door de prestaties van deze ongelooflijke artiest. Cronopia uit Argentinië kan haar lichaam verwringen op ogenschijnlijk onmogelijke manieren. Ze kan tegelijkertijd volwassenen verdoven terwijl ze kinderen vermaakt met haar warme maniertjes. Cronopia heeft iets voor iedereen. De naam Cronopia werd oorspronkelijk bedacht door de surrealistische kunstenaar Julio Cortazar en verwijst naar een soort fantastische, magische wezens. Het past precies bij deze rare dame!
De Protzuiger

Iemand met een sterk ontwikkeld reukorgaan en een mobiele "afzuiginstallatie" zorgt ervoor dat de leefomgeving genietbaar blijft.
Funny Hats

Maak uw eigen Funny Hat van pakpapier. Doorlopende workshop voor iedereen die wel eens wat anders aan zijn/haar hoofd wil hebben. Martine leert aan groepjes mensen aan hoe ze snel een originele hoed kunnen maken. Ze toont hen hoe de hoeden gevouwen kunnen worden, ze stelt verschillende modellen voor en zet mensen op weg om hun eigen creativiteit te gebruiken. Het is grappig om te zien dat meer en meer mensen getooid zijn met een leuke hoed.
Gekke Kapsels

De gekke kapsters van dienst nemen je coupe onder de loep. Je haar wordt niet geknipt, maar zeker en vast super geflipt! Elastiekjes, haarlak, spray en gel, zo leggen we je kapsel in een zot model.
De kinderen ondergaan niet zomaar een feest-lift, maar knutselen zelf fantasierijke accessoires…
Nadien kunnen er foto’s gemaakt worden op de gouden troon van het elfenpaleis!
Mencho Sosa

Mencho Sosa is een voetballer die heeft besloten om het voetbalveld te ruilen voor circus acts. Hij wil het het publiek verbazen met zijn vaardigheden, freestyle voetbal met klassiek jongleren mengen. Door humor verbindt hij het publiek met de show. De liefde voor voetbal, circus en magie worden duidelijk in zijn trucs
Kindergrime Anneke

Met een sponsje, wat penselen en professionele waterschmink verandert een grimeur ieder gezicht in een waar kunstwerk! Wil je graag een heks worden, of liever een paddestoel of een prinses? Het kan allemaal!
Nadien kunnen er foto’s gemaakt worden op de gouden troon van het elfenpaleis
Kindergrime Severine

Met een sponsje, wat penselen en professionele waterschmink verandert een grimeur ieder gezicht in een waar kunstwerk! Wil je graag een heks worden, of liever een paddestoel of een prinses? Het kan allemaal!
Nadien kunnen er foto’s gemaakt worden op de gouden troon van het elfenpaleis
Kinderspeeldorp

Veel speelplezier voor alle kindjes…
Draaimolen, ballenbad, springkasteel, hindernissenparcour,…
Voor elk wat wils!
Het Land van Bomon

Een prachtig speeldorp met oa: een elfenpaleis, kleur-en knutseldorp, skippyranch, kinderdarts, blikgooispel, ringwerpspel, snoepgooien en een visspel.
kortom, voor elk wat wils.
Mi Grande

Francesco is een Spaanse Italiaan met Vlaamse roots..deelt graag hartjes uit of strooit ze rondt en blaast zeepbellen uit zijn handen of zeepbellen in zeepbellen op stelten! Mi Grande vertelt het verhaal van Francesco waar hij op zoek gaat naar de beste locatie om één grote reuzenzeepbel van 5 meter lang uit zijn zeepbellenstokjes te toveren.
Mi Grande is een visuele en interactieve act waar magie, verwondering en improvisatie centraal staan.
Maurice en Medard

Twee eigenaardige typetjes, aftands gekleed, brengen echte goocheltrucs, met een serieuze knipoog: het lukt niet altijd, of het draait anders uit dan verwacht....
Spaghettii

Een knotsgekke fotoanimatie voor jong en oud. Foto’s met of zonder rekwisiteiten. Een leuke herinnering aan onze Wortegemsen Feesten
Villa Verdraaid

Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid. Waar tafels dansen, hoedjes vliegen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet…
Wietske Vogels en Guido van Hout bundelen hun krachten in deze vrolijke voorstelling die theater en circus samenbrengt. Wietske heeft een passie voor ringen en Guido jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur.
Barto

Barto is een komische en excentrieke figuur die zijn publiek weet te verleiden met zijn technische stunts en zijn grappige presentatie ervan. Een kleurrijk geheel waar lichaamscontorsies, jongleren, koorddansen en clowning in elkaar verstrengeld liggen, alles ingekleurd met een gekke tint.